Praktische informatie voor informanten

Praktische informatie

Hierbij een aantal praktische informaties ten behoeve van de informanten:

Datumdonderdag 18.01.2024
PlaatsUniversiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken
Parking informantenP4
Tijdstip aanmelding18:00 uur
Plaats aanmeldingInfobalie gebouw Q (NIET meer zoals voorheen in gebouw G). Aan de infobalie zal aan de informanten meegedeeld worden naar welk gebouw zij zich moeten begeven.
Start van het event18:30 uur
Einde van de informaties20:30 uur
Start aperitief en buffet21:00 uur
Plaats aperitief en buffetGebouw Q

Plattegrond

Hoe verloopt de avond?

De informanten worden ingedeeld volgens beroep in 1 van de gebouwen waarover het event zich strekt. Elke informant heeft een tafel en een paar stoelen voor zichzelf en voor de leerling(en) die hij ontvangt.

Vanaf 18:30 uur komen de leerlingen toe. De jongeren komen individueel in of kleine groepjes met een aantal praktische en minder praktische vragen over het beroep dat u vertegenwoordigt: zijn er toekomstmogelijkheden, hoe verlopen de studies, over welke kwaliteiten of eigenschappen moet je beschikken om succesvol te zijn, … Sommige jongeren zijn zeer goed voorbereid en hebben gerichte vragen. Anderen hebben dit niet gedaan en verwachten dan van de informant dat hij of zij algemene informatie verstrekt over het beroep. Om 19:30 uur komen de leerlingen van een tweede reeks scholen toe en verdwijnen de leerlingen van de eerste reeks scholen. Om 20:30 uur stopt het gedeelte waarin de leerlingen informatie kunnen ontvangen over de beroepen die hen interesseren.

Vanaf 21:00 worden de informanten opgewacht in gebouw Q voor het aparitief en het buffet. Iedereen is vrij aan te schuiven waar hij wenst.

PS: informatiemateriaal (folders, presentaties, banners, …) zijn niet noodzakelijk, maar kunnen wel.